Democrația nu este un dat.

Democrația nu este un dat.

Deși pare un clișeu, democrația nu este un dat. Democrația trebuie cultivată, trebuie întărită constant cu energie și spirit și uneori pentru democrație chiar trebuie luptat pe viață și pe moarte. Uitați-vă în jurul țării noastre și observați cum democrația este greu amenințată. Bucurați-vă că încă puteți să dăruiți și că mai are sens să o faceți pentru orașul vostru!

În momentul în care ajungi să nu mai dăruiești nimic orașului tău, țării tale, comunității de oameni din jurul tău, înseamnă că nu mai crezi în democrație sau că democrația nu mai merită efortul. Iar asta este o veste foarte tristă.

Noi nu vrem să ajungem acolo și sper că nici voi. Așa că acum mă adresez celor din orașul Galați care mai au resurse să dăruiască 30 de minute, 3 ore, un gând, știință, viziune sau alte lucruri materiale sau imateriale.

Noi, cei care am fondat Partidul Orașul Durabil Galați, avem o experiență politică de oraș, avem niște direcții înscrise într-un program politic, avem și un slogan: „de la orașul de 6 la orașul de 9”.

Pentru următoarele șase luni veniți alături de Partidul Orașul Durabil Galați să lucrăm împreună la construcția acestui plan de oraș de nota 9!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *