Dacă nu ești un pustnic…

Dacă nu ești un pustnic…

… și dacă ești conștient de lumea în care trăiești, atunci:

  • ești îngrijorat de avântul dezinformării,
  • ești încurcat de legile care se schimbă prea des,
  • ești pierdut în labirintul sistemului medical,
  • ești sensibil la suferința celor care trăiesc la limita supraviețuirii,
  • ești afectat de quasidizolvarea spiritului comunitar.

Voi cum vă tratați de cele de mai sus? Din preaplinul vostru

  • susțineți deja un ONG cu bani, timp sau știință?
  • susțineți deja un partid politic?
  • susțineți deja un om politic în care aveți încredere că se luptă pentru lucrurile în care credeți?
  • susțineți deja prin abonament o publicație jurnalistică independentă în care ai încredere că informează corect?

Dacă da, bravo! Suntem pe aceeași lungime de undă.

Dacă nu, începeți!

Democrația nu este un dat.

Democrația nu este un dat.

Deși pare un clișeu, democrația nu este un dat. Democrația trebuie cultivată, trebuie întărită constant cu energie și spirit și uneori pentru democrație chiar trebuie luptat pe viață și pe moarte. Uitați-vă în jurul țării noastre și observați cum democrația este greu amenințată. Bucurați-vă că încă puteți să dăruiți și că mai are sens să o faceți pentru orașul vostru!

În momentul în care ajungi să nu mai dăruiești nimic orașului tău, țării tale, comunității de oameni din jurul tău, înseamnă că nu mai crezi în democrație sau că democrația nu mai merită efortul. Iar asta este o veste foarte tristă.

Noi nu vrem să ajungem acolo și sper că nici voi. Așa că acum mă adresez celor din orașul Galați care mai au resurse să dăruiască 30 de minute, 3 ore, un gând, știință, viziune sau alte lucruri materiale sau imateriale.

Noi, cei care am fondat Partidul Orașul Durabil Galați, avem o experiență politică de oraș, avem niște direcții înscrise într-un program politic, avem și un slogan: „de la orașul de 6 la orașul de 9”.

Pentru următoarele șase luni veniți alături de Partidul Orașul Durabil Galați să lucrăm împreună la construcția acestui plan de oraș de nota 9!

Scena politică se primenește!

Scena politică se primenește!

Am început promovarea partidului nostru, care se fapt nu este “al nostru”, ci este un partid al tuturor celor care se regăsesc în ideile pe care le susținem. Poate este chiar partidul pe care vi l-ați dorit de mult.

Faceți-vă un serviciu și distribuiți știrea în cercul vostru de prieteni! Munca noastră, într-o societate bazată pe pluralism politic, este la fel de importantă ca munca oricărui om care se dăruiește celor din jur. Dacă atunci când distribuiți și faceți cunoscută o faptă bună a unui om sau a unei organizații simțiți că ați contribuit la o societate mai bună, distribuiți și știrea înființării noilor partide politice, cu care aveți o minimă rezonanță! Dacă sunteți de părere că viața politică românească are nevoie de o nouă energie și de o primenire, nu ezitați să vă faceți cunoscută părerea prin distribuirea acestei știri!

Vă mulțumesc,

Florin Grigorescu, Copreședinte al Partidului Orașul Durabil Galați